štvrtok 29. decembra 2011

STILL YOU


cítiť čerstvo pokosenú trávu, zabárať si ruky do piesku, hodiť sa unavená do vlastnej postele, dať si ráno prvý dúšok kávy a večer poslednú cigu, prehrabávať sa v starých babkiných veciach, ovoniať starú platňu alebo knihu, potulovať sa parkom a tajne pozorovať ľudí, plávať v lete sama v bazéne a nikto navôkol, písať na písacom stroji, počúvať gramofón a sledovať pri tom ako sa otáča platňa, čítať si obľúbené pasáže knihy dookola a spievať si pri každom vhodnom i nevhodnom momente, zasmiať sa s kamarátkami a pretárať s nimi pri tom celé hodiny, iba tak, odhryznúť si zo zakázaného ovocia, proste vyparatiť niečo, ľahnúť si do trávy, počúvať pradúceho tvora, ktorý sa obtiera o členky, pozorovať oheň.... to všetko milujem... ale kam sa to hrabe na teba?!





2 komentáre:

  1. kamos ty by si mala napisat knihu! vtipy a depresivne poviedky, nieco na ten styl haha.. ja by som si ju kupila a velmi rada citala.)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aaale prosim ta, a kto okrem teba by si ju kupil? tu sa len snazim davat sa von, vid tych 6tich nasledovnikov, z ktorych ma aj tak vsetci poznali este pred tym nez videli tento blog :) ale ten tvoj sa mi paci ;)

    OdpovedaťOdstrániť